MERINOGOLD LUXUSNÝ DETSKÝ SPACÁČIK PRE CUPKÁČIKOV

MERINOGOLD LUXUSNÝ DETSKÝ SPACÁČIK PRE CUPKÁČIKOV

- Kategórie: O našich produktoch

SPÁNOK V LUXUSNOM PREVEDENÍ

Spánok je elixírom života. Dlhý a zdravý život si žiada dostatočne dlhý a kvalitný spánok. Platí to predovšetkým u detí, u ktorých má na vyvíjajúci sa nervový systém nočný spánok veľký vplyv. Ba čo viac, mozog detí sa učí a spracováva podnety a skúsenosti získané počas dňa práve v noci.

Ako si ustlať pre kvalitný spánok?

Na nočný spánok má vplyv množstvo faktorov. Niektoré z nich ovplyvniť nedokážeme, ide napríklad o podnety a spomienky, ktoré deti zažívajú počas dňa a stávajú sa obsahom ich snov. Avšak pri vytváraní vhodného prostredia na odpočinok môžeme zapojiť niektoré naše „tajné zbrane. Ak hlbšie spoznáme charakter spánku, ľahko uznáme, že kvalitná posteľná bielizeň nie je luxusom, ale rozumnou investíciou, ktorá prispieva k pokojnému spánku a zdravému vývinu nášho dieťaťa.

Rozmaznávanie prírodou: merino vlna kombinovaná s kašmírom

Vlna merino ovce je najprirodzenejším regulátorom teploty a jednou z jej najdôležitejších vlastností je, že je odolná proti baktériám a plesniam, ktoré môžu vyvolávať alergické reakcie. Pridané kašmírové vlákno vynikajúco reguluje vlhkosť a teplotu, vďaka nemu je vlna neuveriteľne mäkká, čím dosahuje doposiaľ nepoznanú úroveň kvality.

Adaptívna termoregulácia

Denné kolísanie telesnej teploty je prirodzený fyziologický proces.

Pomocou Adaptívnej termokontroly bielizeň dynamicky reaguje na zmeny telesnej teploty.

Okrem toho, tkanina Adaptive® odvádza vlhkosť, zvyšuje odparovanie, prispieva k vytvoreniu chladného a suchého spánkového prostredia, čím zlepšuje kvalitu spánku.

Silverline – technológia s využitím striebra

Tento špeciálny materiál je známy nielen svojimi antibakteriálnymi vlastnosťami, ale vďaka strieborným vláknam aj schopnosťou eliminovať z ľudského tela statickú elektrinu nahromadenú počas dňa.

Tieto fantastické tkaniny použité v spacáčikoch TODDIE s roztomilým dizajnom sú už pripravené, aby premenili spánok vašich detí na skutočný elixír života.  

Zistite Viac o tejto mimoriadnej spolupráci s MerinoGold. V čom je výnimočná a prečo je vhodná pre vaše dieťa.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená!