USPÁVANIE NAJMENŠÍCH V SPACOM MECHU

USPÁVANIE NAJMENŠÍCH V SPACOM MECHU

- Kategórie: O našich produktoch


Bábätko väčšinu dňa prespí. Nie je preto vôbec jedno, v akom prostredí a za akých podmienok. Krehký spánok dieťatka si vyžaduje, aby boli vo dne i v noci splnené jeho základné požiadavky: plné bruško, suchá plienočka, pokojné miesto (aj keď viacdetné mamičky by na túto požiadavku mohli mať odlišný názor) a podľa možnosti pravidelný režim, ktorého súčasťou je aj spánková rutina.
Zároveň by malo mať také oblečenie, ktoré ho počas spánku neobmedzuje a umožňuje rýchlu a bezproblémovú výmenu plienočky, čím napomáha dlhšiemu spánku.


Nuž,
 Toddie spací mech je presne taký. Ste zvedaví, prečo? My vám prezradíme!


PRAKTIckosť a VARIabilita

Mäkučký spací mech udržiava drobčekov v teple od pása dole a je dokonalou náhradou spacieho vaku v letných a prechodných mesiacoch, keď ešte teploty nie sú veľmi nízke. Jeho hrubšia bedrová časť chráni kríže dieťatka, ak je mech málinko väčší, môžete túto jeho časť vytiahnuť pokojne až pod pazušky a zakryť tak celý chrbátik aj hrudník bábätka, navyše zo spacieho mechu sa bábätko nevie odkopať. Vďaka tomu môžete svoj voľný čas a pozornosť nasmerovať na dôležitejšie veci ako na neustále zakrývanie šprndúľa. Mäkký bavlnený materiál mechu v letných teplotách nahradí prikrývku, nehrozí tak prehriatie bábätka.

Rýchle prebaľovanie

Aj keď dieťatko pred uložením do postieľky dáte do sucha, počas dlhšieho spánku sa môže stať, že plienočka sa naplní. Vďaka spaciemu mechu však viete bábätko za okamih pripraviť na prebalenie (samozrejme aj založenie čistej plienočky zvládnete na jeden ťah), a záleží už len na technike prebaľovania, či bábätko ešte pospinká alebo nie.

 

mnoho situácií, jedno riešenie


Toddie spací mech  je praktickou náhradou prikrývky na cestách i počas poobedného odpočinku, keď ešte neplánujete dať bábätko do nočného úboru. Dokonca niektoré mamičky aj cez deň obliekajú deťom spacie mechy, ak sa počas dňa nikam nechystajú. Prečo? Lebo sú jednoducho pohodlné: ako pre maminku, tak aj pre bábätko.

prečo je pohodlný?

Aj napriek hrubšej pásovej oblasti spací mech nikde netlačí. Nemá ani zips, ktorý by obmedzoval spánok a nám by spôsoboval trápenie. Bábätká sa často dávajú do polohy žabky, kedy je oveľa jednoduchšie obliecť i vyzliecť spací mech ako nohavice. Dieťatko oblečené v spacom mechu viete navyše jednoducho preložiť do kočíka alebo prenosnej vaničky bez toho, aby ste narušili jeho spánok.

 

Aj na základe všetkých týchto vlastností vám Toddie spacie mechy, dostupné vo viacerých veselých farbách i veľkostiach, odporúčame ako súčasť detskej výbavičky.

Ak si chceteprezrieť našu ponuku, kliknite sem!

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená!

Tags: USPÁVANIE NAJMENŠÍCH V SPACOM MECHU