10+1 tip ako používať spacie vaky s nožičkami Toddiebag

10+1 tip ako používať spacie vaky s nožičkami Toddiebag

- Kategórie: O našich produktoch

      1. Ak vaše dieťatko neobľubuje gamaše…

…vy by ste však predsa len ocenili, keby malo svoje nožičky prikryté. Uložte vaše dieťatko na spanie tak, aby gamaše neboli zapnuté a počkajte, kým hlboko zaspí, potom mu ich natiahnite na nôžky.

 

     2. Aby gamaše dlho vydržali…

…a neopotrebovali sa predčasne, v čo najkratšom čase po prebudení ich roztvorte a vytiahnite cez ne nožičky svojho dieťatka. Aj napriek tomu, že sú spacie vaky s nožičkami Toddiebag primárne vytvorené na nočné používanie, veľmi veľa trpaslíkov má v obľube motkať sa vo vaku aj dopoludnia. Ak však malý lezúň každý deň lozí v gamašiach, tie sa, žiaľ, rýchlo opotrebujú, nakoľko sú vyrobené z jemnej bavlny.

 

       3. Ak chcete, aby bolo uspávanie ešte jednoduchšie…

…zapojte Toddiebag do večernej rutiny. Stanovte si jednotlivé body uspávacieho „rituálu” a zaraďte medzi ne aj samotné uloženie do spacieho vaku. Odporúčame vám zaradiť ho ešte pred alebo po čítaní večernej rozprávky.

 

       4. Ak nechcete, aby kvôli častému praniu spacieho vaku zostalo vaše dieťatko čo i len na jednu noc bez spacieho vaku…

… pokojne ho  môžete vložiť do sušičky! Dbajte však na to, aby ste nenastavili veľmi vysokú teplotu, v opačnom prípade by sa veľmi citlivá bavlna mohla poškodiť.

 

       5. Aby sa nám vak „neopotreboval” pri každodennom praní predčasne…

…pred vložením do práčky ho vždy obráťte naruby. Verte nám, že vám to výrazne pomôže zachovať kvalitu vaku dlhšiu dobu.

 

       6. Ak chcete ušetriť Toddiebag od neustáleho prania…

…je dobré vybrať z neho dieťa ešte pred raňajkami. Častokrát je vak potrebné prať nie kvôli nočnému pocikaniu sa, ale skôr kvôli zvyškom kakaa, čajíka alebo chlebíka s lekvárom. Ak je pri vyberaní z vaku vaše dieťa pokojné, buďte radšej predvídavý a vyberte ho ešte pred podávaním raňajok.

 

       7. Ak si vaše dieťatko z nejakého dôvodu nebude chcieť obliecť spací vak s nožičkami Toddiebag…

…najdôležitejšie je nehnevať sa a dopriať mu čas, vo všeobecnosti je to len obdobie vzdoru. Ak by ste ho chceli motivovať, kliknite sem, nájdite si rozprávku, ktorá je priradená k postavičke na spacom vaku, a prečítajte ju malému drobčekovi. Možno si práve vďaka rozprávke obľúbi zvieratko zobrazené na vaku a aj vďaka tomu s ním oveľa radšej strávi celú noc.

 

       8. Nebaví vás už viac hľadať pyžamko, ktoré by sa farebne hodilo k spaciemu vaku s nožičkami Toddiebag?

Kliknite sem a pozrite si aj naše pyžamká!

 

       9. Neviete, aké oblečenie by ste mali obliecť dieťatku do spacieho vaku s nožičkami?

Prečítajte si tento článok Aké teplé sú jednotlivé spacie vaky? Je to oprávnená TOG otázka a dozviete sa, čo odporúčame my!

 

10. Ak chcete, aby bol spací vak perfektný …

…vyskúšajte ho tak, že na nožičky vášho dieťa natiahnete gamaše a poprosíte ho, aby si čuplo, ľahlo na bruško a zatiahlo nôžky pod seba! Tým vlastne vyskúšate všetky pozície, ktoré sú preň pohodlné len pri väčšej veľkosti! 

 

+1 Tip

Ak si stále nie ste istý, či ste si objednali správnu veľkosť...
…v žiadnom prípade vak pred prvým použití neperte ani nepreplachujte. Najprv si ho  vyskúšajte so svojím dieťaťom, či je veľkosť naozaj dobrá, ak ste totiž nevybrali správnu veľkosť, bez problémov vám ho vymeníme. Samozrejme, len ak nebude používaný, teda ani vypratý či prepláchnutý.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená!