SPÁNKOVÝ HOROSKOP 2/2

SPÁNKOVÝ HOROSKOP 2/2

- Kategórie: Blog

"KTO SA POZERÁ VON, SNÍVA, KTO SA POZERÁ DOVNÚTRA, PREBÚDZA SA."

       (CARL GUSTAV JUNG)




Váhy (23. SEPTEMBER – 22. OKTÓBER)

„Len spi, ja snívam.”

Milý, láskavý, spoločenský človek, ktorý sa vždy usmieva a snaží sa vytvoriť okolo seba priateľskú atmosféru. Ohľaduplný, priateľský. Výborný komunikátor, rodený diplomat.

Snaží sa o lásku, harmóniu, krásu a duševnú rovnováhu, čoho predpokladom je nerušený spánok a oddych.

Najlepšie sa vyspí vtedy, ak sa má ku komu pritúliť. Ak práve nie je nikto na blízku, obklopí sa plyšákmi a vankúšikmi.

Ťažko vstáva, ráno je často hysterický, ak môže, tak sa po zobudení ešte dlho váľa v posteli. 



šKORPIÓn (23. OKTÓBER – 21. NOVEMBER)

„Dosť sa naspíme na druhom svete.”

Fyzicky odolný, silný, s obrovskou životnou energiou, ale v duši mimoriadne zraniteľný. Tajomný, extrémny, citlivý, vidí hlboko do ľudí. Filozof, ktorý sa snaží preniknúť ku koreňu tajomstiev, pocitov a myšlienok. Ak ide o jeho blízkych alebo šľachetnú vec, je obetavý a nebojácny. 

Je vášnivý a všetko preciťuje. Čokoľvek robí, robí to srdcom a dušou, preto počas dňa takmer nebadane vyčerpá svoju energiu a spánok je pre neho znovuzrodením.

Stáva sa, že ho trápia nočné mory, vtedy trávi hodiny hľadením do stropu a bojí sa zaspať. Nepotrebuje veľa spánku, rád vstáva skoro, poháňa ho zmysel pre povinnosť a túžba niečo robiť, ale keď spí, nezobudí ho ani kanón. 


strelec (22. NOVEMBER – 21. DECEMBER)

„Odvážme sa mať veľké sny.”

Farebná osobnosť plná nadšenia, radosti a optimizmu. Úprimný, čestný, priamy a otvorený. Túži po poznaní, neustále pracuje na svojom rozvoji. Rád cestuje a študuje. Zaujímajú ho otázky života, viery a filozofie.  

Rodený idealista, ktorý vidí svet cez ružové okuliare. Niekedy si neuvedomuje dôsledky svojich činov a tak neberie do úvahy ani dopady nedostatku spánku.

Je mimoriadne energický. Rád ponocuje a ráno vstáva neskoro. Oceňuje pokoj a oddych, ale spánok nie je jeho pre neho prvoradým. Nároky na pohodlie má nízke, v podstate dokáže zaspať kdekoľvek.

Nemá cit pre čas. Je to skutočná sova, nie je schopný ľahnúť si do postele v normálnom čase a ráno samozrejme zaspí.


kozorožec (22. DECEMBER – 19. JANUÁR)

„Čert nikdy nespí…”

Toto znamenie charakterizuje veľká vitalita, obrovská energia a húževnatosť. Urobí všetko na dosiahnutie svojich cieľov, po tejto svojej ceste postupuje s nekonečnou trpezlivosťou, odhodlaním a vytrvalosťou. Má veľký zmysel pre zodpovednosť, čo sľúbi, to dodrží. Je vážnej a rezervovanej povahy, nerád je stredobodom pozornosti.

Spánok považuje za stratu času, berie ho čisto pragmaticky. Keď je ospalý, spí, keď nie je unavený, nespí. Veľmi ťažko sa dokáže uvoľniť alebo pustiť konflikt z hlavy, čo môže ovplyvniť aj jeho spánok.

Do práce vloží celého človeka, bez ohľadu na to, ako veľmi je unavený. V záujme prevencie je pre neho dôležitá večerná rutina, ktorej dodržiavanie vedie k dobrému spánku. 

Ukladá sa neskoro, ale vstáva skoro a za pár minút je pripravený vyraziť.


Vodnár (20. JANUÁR – 18. FEBRUÁR)

„Ja si to vysnívam.”

Jedinečný a excentrický rebel, nezávislý inovátor, rodený revolucionár, ktorý neznesie, aby ho niekto ovládal. Miluje novinky, zmeny a nevšedné veci. Idealistická, empatická a humánna osobnosť, ktorá vždy pomôže iným.

Vďaka svojej intelektuálnej povahe neustále plánuje svoju budúcnosť, premýšľa dokonca o niekoľkých veciach súčasne, preto spánok považuje za stratený čas. Neznáša obmedzenia, preto sa aj jeho potreby spánku líšia. Obvykle zaspáva ľahko a rýchlo, ale môže sa stať, že ho revolučné myšlienky nadránom prebudia a vtedy sa v posteli bdelo prehadzuje. Svoje najlepšie nápady si doslova vysníva.  

Ak musí vstať, zobudí sa presne o 1 minútu skôr, ako je naplánované.


ryby (19. FEBRUÁR – 20. Marec)

„Cez deň spí, v noci sníva.”


Citlivá, obetavá, romantická, milá a v podstate emotívne nastavená osoba. Veľmi prispôsobivá, kultivovaná a pokorná so skvelou intuíciou. Dobrosrdečné znamenie s veľkou chuťou pomáhať. Silne lipne na známom prostredí.

Typicky miluje leňošenie, snívanie a rojčenie. Spí oveľa radšej ako ktorékoľvek iné znamenie zverokruhu, jeho najobľúbenejšie miesto v byte je posteľ. Spánok pre ryby nepredstavuje len oddych, ale aj únik zo sivej reality do krajiny fantázie.

Veľmi ťažko vstáva. Neznáša, dokonca sa do krvi urazí, keď sa musí zobudiť, často opäť zaspí a potom začína svoj deň v zhone.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená!

Tags: SPANKOVY_HOROSKOP_2/2