SKUTOČNÝ MUST HAVE KÚSOK PRE DETI: TODDIE HÁREMKY

SKUTOČNÝ MUST HAVE KÚSOK PRE DETI: TODDIE HÁREMKY

- Kategórie: O našich produktoch


-

Mamičky-začiatočníčky často pokúpia v rámci výbavičky kopec zbytočných vecí z obavy, že by im práve niečo z nakúpeného mohlo chýbať a práve vtedy, keď to budú najviac potrebovať a to by znamenalo (podľa nich) hotovú katastrofu. Avšak začínajúcim mamičkám sa poľahky môže stať, že ani len netušia o nejakom výrobku, ktorý je, podobne ako rôzne viacfunkčné kočíky či elektronické odsávačky mlieka, veľmi praktický, pohodlný a významne uľahčuje každodenný život, a teda by mohol a mal byť súčasťou základnej výbavy detí. Toddie háremky sú práve takým “must have” kúskom. Poďme zistiť prečo!

Pohodlný a praktický strih

Nohavice určené pre najmenších musia byť v prvom rade roztomilé. Ruku na srdce, toto nie je až taká náročná úloha, pretože čokoľvek oblečieme bábätku, bude vďaka svojmu nositeľovi vždy rozkošné. So všetkou skromnosťou môžeme vyhlásiť, že Toddie háremky sú mimoriadne rozkošný kúsok odevu. Navyše spĺňajú mnoho aspektov, na ktoré čerstvá mamička v súvislosti s nohavicami ani nepomyslí. 

Voľný strih háremiek umožňuje bábätku neobmedzený pohyb, čo je mimoriadne dôležité najmä ak vieme, že bábätká oznamujú akúkoľvek nespokojnosť plačom. A okrem toho: pohyb je dôležitý! Faktor pohodlia umocňuje strih s voľnejším sedom, ktorý hravo pojme aj mamičkami mimoriadne obľúbené prateľné plienočky. V rámci zdokonaľovania háremiek sme ich opatrili gamašami, ktoré dôverne poznáte už z našich spacích vakov a ktoré umožňujú predchádzať mnohým problémom. Bábätká sa počas mimovoľného mrvenia často zbavia malých ponožiek a spôsobujú tým hlavybôľ nejednej mamičke. Avšak gamaše sa jedným pohybom dajú premeniť na ponožky, ktoré udržia nôžky v teple. Môžu byť stiahnuté i vytiahnuté, vďaka čomu sa háremky dajú nosiť v každom ročnom období, v zime so stiahnutými gamašami a v lete s vytiahnutými. Rovnako pás, ktorý sa dá vytiahnuť i zahnúť dokáže vyvažovať nepríjemné poveternostné podmienky. Dvojvrstvová bavlna háremiek umožňuje ich nosenie od jari do konca jesene.

 

24-hodinový odev

Toddie háremky sú univerzálnym kúskom odevu, ktorý je využiteľný v každom ročnom období i počas dňa pri nasledujúcich činnostiach:

na spinkanie

Pôvodne boli háremky vyvinuté na poobedný odpočinok, pretože poskytujú rovnakú voľnosť pohybu ako spacie vaky s nožičkami, ale kryjú menšiu časť tela, takže sú vhodné v teplejšom období.

Na nosenie v nosičoch

Skúsenosti mamičiek ukazujú, že široký strih háremiek z nich robí dokonalý kúsok na každodenné nosenie v nosičoch, gamaše navyše chránia nožičky pred zimou.

Tip: Ak nosíte dieťatko v háremkách, dbajte na to, aby priehlavok bábätka nebol prehnutý! To sa môže stať po natiahnutí gamaší.  

Ak sa Vám zdá, že nožička drobčeka už úplne vypĺňa gamaše, pri nosení ich už nenaťahujte alebo si zadovážte o číslo väčšie háremky. 

na hranie

Toddie háremky poskytujú dokonalú slobodu aj počas každodenného hrania a objavovania okolitého sveta nezávisle od toho či je drobček na brušku, plazí sa, či lezie alebo sa nachádza v akejkoľvek inej polohe.

na prechádzku

V kombinácii s farebne zladeným bodynkom sa háremky okamžite stávajú pohodlným a módnym oblečením, obzvlášť keď sú dostupné v rôznych farebných prevedeniach a motívoch.

Na cestovanie

Háremky umožňujú pohodlné cestovanie v autosedačke, gamaše na háremkách poslúžia namiesto ponožiek.



Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená!