Predstavujeme vám spacie vaky Toddiebag.

Predstavujeme vám spacie vaky Toddiebag.

- Kategórie: O našich produktoch

Aj váš drobček sa v noci neustále odkrýva? Aj vám sa už stalo, že kvôli tomu do rána nachladol? S tým je však teraz raz a navždy koniec! Ponúkame vám Toddiebag spacie vaky pre bábätká a spacie vaky s gamašami pre cupitajúcich drobcov, ktoré vyriešia všetky problémy s nočným odkopávaním. Ak chcete vedieť ako, čítajte ďalej! 
PRE WEBSHOP TODDIEBAG KLIKNITE SEM!


1. Chráni celú noc

V porovnaní s klasickými pyžamkami a nočnými košieľkami, ktoré sa do rána obvykle vyhrnú a nechajú odhalené kríže dieťatka, spacáčiky Toddiebag zabezpečia pokojný spánok v teplúčku.


2. Je mäkučký ako náruč

Zimné spacie vaky vďaka vonkajšej vrstve jemnej bavlny a teplej vnútornej podšívke z flísu zabezpečia dieťaťu dokonalú starostlivosť aj počas spánku. Letná verzia vaku má namiesto flísovej podšívky jednu vrstvu bavlny. V ponuke máme aj zimný spací vak, kde flísovú vrstvu prekrýva extra vrstva bavlny, ktorá je na dotyk prirodzená a príjemná. Nechýba ani novinka z roku 2018, spací vak, ktorý pozostáva len z jednej bavlnenej vrstvy a ponúka upokojujúci komfort aj v najväčších horúčavách.

Cseppke hálózsák bélése


3. Ponúka pestrý výber farieb

Z ponuky spacích vakov Toddiebag si vyberie naozaj každý. K dispozícii je

ZÁKLADNÁ KOLEKCIA SPACÍCH VAKOV v jednofarebných pastelových farbách

PRÉMIOVÁ KOLEKCIA s bohatým výberom žiarivých farieb v rôznych

kombináciách, v BIG FACE KOLEKCIE sú veselé tváričky,

a eko-vegánska I LOVE NATURE kolekcia. 


4. Poteší krásnymi motívmi

Pôvabné ZVIERATKÁ a vzory, typické pre Toddiebag spacie vaky, budú odteraz spríjemňovať dieťatku aj nočný spánok. Naše skúsenosti ukazujú, že deti milujú spacie vaky predovšetkým kvôli veľkému obrázku zvieratka alebo postavičky, ktorá sa na nich z vaku usmieva. Nečudo, je to predsa ich ochranca, ktorý nad nimi bdie, kým oni oddychujú. Aby si váš drobček ešte viac obľúbil svojho hrdinu a s ním aj spací vak, každý motív má svoj ROZPRÁVKOVÝ PRÍBEH.  Keď sa vám podarí rozprávku zapracovať do večernej rutiny,

Cseppke tipegőhálózsák

TIPY NA VYTVORENIE VEČERNEJ RUTINY - je viac ako isté, že si deti s ešte väčším nadšením oblečú spací vak Toddiebag s motívom ich obľúbeného hrdinu.


5. Dbá aj na najmenšie detaily

Obliekanie a vyzliekanie vaku, ale aj výmena plienočky budú odteraz výrazne jednoduchšie aj vďaka vychytávkam, ako sú napríklad dvojitý patent na

ramenách alebo predĺžený zips umožňujúci rýchlu výmenu plienočky v prípade vakov pre najmenších.   


6. Disponuje celou škálou veľkostí

Kým klasické spacie vaky sú dostupné vo veľkostiach 68-92, SPACIE VAKY S NOŽIČKAMI  sú k dispozícii od veľkosti 74 pre polročné dojčatá až po veľkosť 134 pre väčšie, 8-9-ročné deti. Na tomto mieste nájdete TABUĽKU ROZMEROV SPACÍCH VAKOV


7. Je bezpečný

V SPACÍCH VAKOCH S NOŽIČKAMI nehrozí vášmu cupitajúcemu drobcovi, že spadne na nos.


8. Je mimoriadne kvalitný

So spacím vakom Toddiebag si kupujete výnimočnú kvalitu. Keďže je každý vak ručne vyrábaný, občas sa ale môže vyskytnúť nefunkčný patent alebo chyba v materiály, v prípade dokázanej výrobnej vady vám však tieto nedostatky do pol roka v rámci záruky, samozrejme, odstránime. Naše skúsenosti však skôr ukazujú, že spacie vaky slúžia aj niekoľkým generáciám v rámci rodiny. To len dokazuje, že sa aj z dlhodobého hľadiska do značky Toddiebag skutočne oplatí investovať.

babahálózsák
babahálózsák 

9. Je rozprávkovo štýlový a pohodlný

Keď vám obývačkou prebehne šprndúľ v Toddiebagu, úsmev na tvárach členov rodiny je zaručený. Deti sú v spacáčikoch jednoducho rozkošné, navyše sa v nich cítia maximálne pohodlne nielen počas zdolávania prvých krokov, ale aj počas spánku.

Cseppke tipegőhálózsák

10. Je špeciálny

Inováciou Toddiebagu sú špeciálne spacie vaky s gamašami, ktoré je možné na noc stiahnuť a prekryť nimi nôžky dieťaťa podobne ako ponožkami, no po prebudení sa gamaše opäť vyhrnú a nôžky sa môžu voľne pohybovať. Gamaše na spacích vakoch prémiovej kolekcie sú v záujme väčšej bezpečnosti opatrené protišmykovými pásmi.

Cseppke tipegőhálózsák kamáslival

Ako vývojári by sme o gamašiach vedeli rozprávať hodiny, no keďže ich spojenie so spacáčikmi prinieslo množstvo skúseností, rozhodli sme sa ich zhrnúť v ČLÁNKU,AKÁ JE FUNKCIA GAMAŠÍ NA SPACÍCH VAKOCH TODDIEBAG? , ktorý prezrádza tajomstvo úspechu špeciálnych spacích vakov s gamašami.

Ak si chcete spacie vaky prezrieť v našom e-shope, KLIKNITE SEM!

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená!